dekorativni kamen i rusticna cigla beograd family-lux

O Nama

Naše proizvode možete pogledati uživo kod nas u proizvodnju u Beogradu i izabrati željeni model i boju za Vas. Nas kamen se pravi na bazi gipsa i belog cementa, namenjen za enterijer kao i eksterijer sa kojim možete ulepšati i uneti toplinu u Vaš dom na poseban nacin. U svakom momentu možete dobiti našu pomoć oko odabira od modela kamena preko najbolje pozicije za postavljanje kao i pravog dela gde i na koji način uraditi osvetljenje.. Nasa firma se bavi pomenutim od 2014 godine i mozemo reci da imamo dugo iskustvo u ovim poslovima. Dajte nam šansu da Vam opravdamo zašto smo najbolji i imamo hiljda zadovoljnih kupaca.

Imali smo priliku da radimo sa dekorativnim kamenom na bazi gipsa i impresionirani smo rezultatima...

Kada je reč o ukrašavanju enterijera i njegovoj promeni, ništa ne izgleda tako dobro kao kameni zid u našim dnevnim sobama koji se nalazi iza televizora ili naših kreveta. Međutim, mnogi koji hoće da ugrade kamene zidove u svoje kuće i stanove obično od toga odustanu jer je pravi kamen prilično skup, a i zbog činjenice da kamen vremenom može da promeni boju, da ispušta vlagu, pa čak i soli koje mogu pokvariti njegov izgled.

Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da postoje jeftine imitacije kamena koje izgledaju fantastično i koje se prave od gipsa. Reč je o dekorativnom kamenu koji postaje sve popularniji i koji se sve češće koristi u dekorisanju enterijera. Mi smo odlučili da se isprobamo kao amateri enterijeristi i odlučili smo da par sitnih zidova ukrasimo ovim dekorativnim kamenom.

Prva stvar koju smo primetili jeste da je kamen vrlo lagan i da se dobija u dugačkim pločastim štanglama.Ono što je interesantno jeste to što je ovaj gipsani kamen vlažan kada ga kupite i vreme njegovog sušenja je oko 10 dana. Vlažan je iz razloga jer se tako lakše obrađuje i mi smo se iznenadili koliko je lako preseći i oblikovati ove pločice. Dovoljno je da ih oštrom špatlom ili skalpelom zasečete i sve što treba da uradite jeste da jednostavno prelomite pločicu. Takođe je možete oblikovati i nožem i određene štanglice skraćivati po želji.

Lepljenje smo radili pomoću Ceresit lepka za pločice i posle samo nekoliko minuta kamen se uhvatio i zalepio i tada nam je bilo jasno da je rad sa njim vrlo jednostavan i lak.

Posle ovog iskustva zaključili smo da je gipsani dekorativni kamen odlično rešenje da naglasite određeni zid u vašem stanu, a ako ga još ukrasite svetlom, onda će on izgledati još lepše i luksuznije

Naše Usluge

Dekorativni kamen i cigla

Naša firma bavi se proizvodnjom i prodajom kao i ugradnjom dekorativnog kamena i cigli na teritoriji Beograda i cele Srbije. U ponudi imamo 10-ak vrsta kamena i ciglica različitih oblika i veličina. Uverite se zasto smo najbolji i imamo hiljade zadovoljnih kupaca.

Dekorativno osvetljenje

Pored dekorativnog kamena i cigle pružamo mogućnost ko želi da uradi dekorstivno osvetljenje iznad ili na zidu koji mi oblažemo dekoracijom.. To se izvodi po Vašim željama i u dogovoru sa nama sta je najbolje za dekoraciju Vašeg novog zida.

Naši proizvodi